Běh

Běh

Anotace: 7. 4. 2014 ...a pak jsem ještě posilovala břicho nohy ruce zničit sebe svý debilní tělo kéž bych chcípla třeba v metru kde by ze mě zbyla mastná skvrna na podlaze

včera jsem uběhla
na debilním šlapacím trenažéru
debilních bezmála pět kilometrů
a pak jsem ještě posilovala
břicho nohy ruce zničit
sebe svý debilní tělo
kéž bych chcípla
třeba v metru kde by ze mě zbyla
mastná skvrna na podlaze

ale to nejsem celá já
já nejsem jen tyhle rouhavý myšlenky
a truchlivý melancholický zádumčivý pocítky
jsem taky něco jinýho
jsem slečna pracující v knihovně
co se dneska oblíkla jako by šla do divadla
sukně punčochy blůzička
dobrý den vracíte?

jsem rozedraná vevnitř
tak chci bejt navenek upravená aspoň
ahoj jak se máš?
docela dobře děkuju
sluší ti to
fakt? dík

došly mi peníze
vykouřila jsem poslední cigaretu
mám hlad bolí mě břicho
nedošla jsem na přednášky
nic nedělám neumím se učit
pronásleduje mě pocit viny
nepostím se ach jo
ale jsou i horší věci

třeba rozchody
Autor townnen1, 20.08.2014
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Jasminenoir, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí