Loučení

Loučení

Anotace: ...

Jako Michal David
nesnáším loučení
a to se lásko má
asi nikdy nezmění.

Při odchodu z domu
do očí vhání se mi slzy,
když, políbíš mě na rty,
a šeptáš :

.."Lásko vrať se brzy"..

Ještě dát synkovy
pusu na čelíčko
a přikrýt peřinkou
jeho křehké tělíčko.

Pohladit pejsky
co v pelíšku leží,
to už pak opravdu
odchází se s těži.

Může to tak vypadat,
ale neodcházím sám,
všude kam jdu
si vás v srdci nosívám.

A nezapochybuji,
ani na malou chvilku,
že právě já mám,
doma nejlepší rodinku!

..................... MILUJI VÁS !

Autor WIRUS, 20.08.2014
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Barčík, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání rodiny... Super.. až uronila jsem slzu.. ST!

12.09.2014 12:54:55 | Barčík

Děkuji moc . . .

12.09.2014 12:56:51 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí