Sen o pohádce

Sen o pohádce

Anotace: Slíbila jsem, že složím něco veselejšího, upřímně si nemyslím, že by tohle bylo nějak extra veselé a povedené, ale tak třeba se to bude někomu líbit. :) (z mé reality)

To je to, o čem teď chci psáti

a slova do veršů dáti.

O slunci co svítí skrze mraky,

o hvězdách co v noci padají na polštář.

 

O té chvíli, kdy byl si semnou tam

...ach ty řeči sladké.

 

Vše co říkal si už s námi není,

jen vzpomínka bláhová v našem snění

...ta pohled změní.

Lepší být kamarád

...teď můžeme více.

Na nožky obuji střevíce ručně šité

...půjdu.

 

Půjdu sama cestou dále,

slunce paprsky hladí mé tváře.

Na té cestě potkám Tebe

jsi ozvěnou z lesního nebe.

Jsi rozkvetlý jarní květ

...voníš jak lilie.

 

Projdeme se lesní cestou

vyjdeme u řeky Sázavy

už slyšíš, jak žabky kvákají?

 

Říkal si krásné věty

ach lásko....

...já chci taky.

Být oporou v tvých těžkých chvílích,

být na blízku vždy, když květy vadnou.

Říkal si: miluji Tě..

...buď jen semnou..

 

Ta chvilka v noci odešla pryč

oční víčka cukají se...

Došel si doprostřed té cesty

...poslední pohledy, poslední doteky.

Nejsladší polibek, teď můžeme si dáti

...zvoní budík...

 

...sen o krásné pohádce.

 

Autor Barčík, 20.08.2014
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Koza, Trochu, JP.slash
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vidis,skoro sa ti to podarilo.
Trapi ta laska,ako asi vela ludi.
Si Sipova Ruzenka a cakas
kym Ta niekto nezobudi...

22.08.2014 15:38:35 | džemo

Snazila jsem se... na tve prani... katdeho neco trapi a kazdy pise o povitu svem. Bude lepe.. verim v to. :-)

22.08.2014 23:16:19 | Barčík

Kdysi mi jeden člověk řekl, že láska je jako pohádka. Jen ne vždy žijí dva šťastně až do smrti.

Hodně mi Tvá báseň připomněla a tak nějak vzala za srdce :)
Nemůžu jinak než ST a vkládám do oblíbených :)

20.08.2014 16:31:45 | JP.slash

Dekuji moc. Velice si toho vazim. Psala jsem to od srdce a uprimne sem si rikala, ze tohle se nemuze nikomu libit. :-)

20.08.2014 19:32:56 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí