Láskou bych objal svět

Láskou bych objal svět

Anotace: :)

Bych svou láskou objal celý svět,
tak jako když se vznáší nad námi ptáci,
to krásné nebe,
modré nebe,
a my se vidíme v modři moří, jezer a řek.

Tak bych objal svou láskou celý svět.
Celý...
Autor Taya, 21.08.2014
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí