NAŠE LÁSKA

NAŠE LÁSKA

Anotace: O LÁSCE,která se nedá popsat slovy, ale chabé pokusy stejně existují. :)

                                    Naše LÁSKA je ta štastná,

                                     na to je odpověd jasná.

 

                                    S Tebou i v noci světlo mám,

                                       a vím že nejsem sám.

 

                                     Když cítím teplo Tvé náruče,

                                         mé srdce silně tluče. 

 

                                         Co cítíš Ty moje srdce ví,

                                   bez Tebe se žádná hvězda nerozsvítí.

 

                                          Jsi příjemná mé duši,

                                            blízká mému srdci,

                                          jsi krásná pro mé oči,

                                     v objetí Tvém, vím, proč tu jsem. 

 

                                        Tvoje slzy patří mému srdci,

                                         tam je vždy cítím a vím, 

                                            že pomoct ti smím. 

 

                                     Když směješ se a za ruku mě držíš,    

                                           vím, že mě nepustíš.  

                             

                                           Políbíš mě a já tě hladím,

                                               do očí se ti dívám,

                                     LÁSKU Tvou, celým svým tělem vnímám. 

 

                                             Jsme jako dvě jiskry,

                                             co spojí se a zjistí,

                                             že jsou jeden plamen,

                                                co hoří v srdci,

                                              a odráží se v očích.

 

                                         Už jsme spolu, už jsme svoji,

                                           kdo srdíčka naše rozdvojí? 

 

                                           Patříme prostě k sobě,

                                               Ty mě a já Tobě.

 

                                               Jsme tutík a nuník,

                                                Domísek a Kájísek,

                                                beruška a kulíšek. 

                    

                                                  Milujem se moc,

                                                  oba víme proč. 

                                        

 

                             

 

                           

            

                                  

Autor DOMCO101, 22.08.2014
Přečteno 401x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň. Přeji ať ten krásný pocit z prožívané lásky nikdy nevymizí. :O)

22.08.2014 21:56:02 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí