Má lásko

Má lásko

Anotace: ...

Má lásko neplakej,
když večer se nevrátím,
vždyť ráno je také den,
a ten uděláš úsměvem krásnější.

Má lásko zhasni světlo,
polib na dobrou noc naše děti,
v klidu ulehni bez jediné slzy,
neboj se, noc bude krátká.

Má lásko nech si zdát sen,
o louce kde spolu jsme,
o dni plném světla,
prosím, nech si zdát sen.

Má lásko, má lásko,
už neplakej…
jsem vedle tebe…
Autor Láďa, 29.01.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí