Odstín

Odstín

Anotace: Báseň psaná pod vlivem vína a nálady se vypsat. Nic víc, nic míň...

Je jedna věc která mě doopravdy děsí,
to že bych přišel o svoje krásné štěstí,
že teď mám si projít znovu tím velikým bolem,
protože lásce mám říct svoje poslední sbohem.
To raději životu budu čelit sám a sám,
bez tebe zdá se, že jsem k tomu osudem povolán.
Ty přemýšlet musíš zda-li miluješ mě,
přitom zdálo se, že jsme si oddaní nekonečně,
bez mrknutí oka dýchali bychom jeden pro druhého,
a teď strach mrazí něco tak nádherného
...jako je láska...
Tesknota táhlá v náruč mě jímá,
spalující bolest něžným rtem mě líbá,
a slova tiché modlitby plují ke hvězdám,
dnes jsem bez srdce a zítra již nehledám,
naději. To láska byla hořem největším,
ty zašeptáš Miláčku hlasem prosebným
ku hrobu. Zde budu já na shledání čekat,
prost bolesti i citů na tebe vzpomínat.
S korunou růží trpím,
struny smrti rozezním.
A pak utiším, vše zachvěje se,
to kámen se stal ze srdce milence.
Je jedna věc která mě doopravdy děsí,
že staneme se těmito mrtvými milenci.
Autor KaCer, 25.08.2014
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí