chvíle se neměnily

chvíle se neměnily

Anotace: ... a smažené v linkin ...

.
nazpaměť chvíle
a psaná ve druhé
pro zpovědi rána
obcházená spolu
jen tak bez gatí
hlavní bránou
pokoušením
rovnala si
tvé háje
umělé
jen
jak je
objímala
a v rukou
už tvé rty
čarovala
líbáním
do a o
pravdě
chtěla
smělé
linky
v in
Autor a_tao, 26.08.2014
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí