Tentokrát...

Tentokrát...

Anotace: Pokaždý je to jinným způsobem stejný. Ale něco nám předurčuje se do toho vrhat znovu a furt stejně hloupě.

Začátek se liší.
Od konce přece.
Vztahové klece, o které píši.

Pokaždý naivně,
sepisuješ minulé omyly.
Ve snaze neopakovat chyby.
Po třech souložích
recituješ otčenáš,
co podělat jsi nestihl už nehledáš.

Furt dokola píšeš tatáž slova.
Nic se nezměnilo a ani nezmnění.
Znova a znova.
Můžeš to číst zprava, zleva.

A stejně už sepisuješ novej seznam.
V opojení novýho začátku
a ztopořený špičky.
Jen do chvíle, než budeš "vměstnán".

Nakonec usoudíš,
že je to identický,
že nemělo smysl plýtvat papírem.
Na její slova, vzpomeneš jen sporadicky.
Věci jí pošleš kurýrem.

Ale stejně,
první odhodlaná věta bude stupidní,
takový to naivní:
"Tentokrát ..."
Autor Zayo, 28.08.2014
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, jestli je to náladou, ale sedla mi, takhle v sobotu, večer. tentokrát;)

10.10.2015 23:12:58 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí