Ta čísla znám už nazpaměť

Ta čísla znám už nazpaměť

Anotace: A když odcházíš..

A když odcházíš
Počítám Tvoje kroky
Ke dveřím

Ticho jak opona padá
Slovům
Však nevěřím

Den tmavne
Noc obtěžkává
Svět

A když odcházíš
Ta čísla
Znám už nazpaměť
Autor Markéta Spen Krejčí, 06.09.2014
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí