Rozhřešení

Rozhřešení

Anotace: Když se rozchází smysl života a přitom srdce miluje...

Stojím navzdory pocitu

k tobě blíž v citu

něco se mi zdá

být poněkud nejasné.

 

Stopy k životu

najít, nemáš ochotu

to nejsem já

chtěl bych říci jasné ne.

 

Prodírám se trním

kapradím

a volám, kdo mě zná

údolí králů prokleté.

 

Nechci být s tebou, však ani sám

rozhodnutí schovávám

třeba mi někdo radu dá

jak rozsvítit lampy zhasnuté.

 

 

Chtěl bych najít rozhřešení.

 

 

Chtěl bych najít rozhřešení.

 

 

Chtěl bych najít rozhřešení.

 

Autor Tom XVI, 08.09.2014
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí