Nechci bez tebe být

Nechci bez tebe být

Anotace: nechci se dělit..

Lásko moje jediná,
jsi jen můj...
a já nechci se dělit ani s bohem,
protože tak moc tě miluju,
chci tě mít vedle sebe
jako je nademnou nebe
moje nebe a to jsi ty...

Moje nebe a to jsi úplně celý ty
křičím,nemůžu dýchat
jak moc ti vše chci říct
tak pojď prosím jen za mnou ...

Myslím na tebe každou minutu,
mám strach plakat ,když semnou nejsi
mám strach spát ,abych neřekla tvoje jméno
tak moc mi chybíš ,tak moc
až tak moc...
Miluju tě víš?

Jsi ve mě , moje krev a žíly to jsi ty,
Jsi moje mocuishle
že ,den se mění s nocí
a já s každou lekcí ranní
vím jak bolí přeci
bez tebe být.
Jsi moje touha ,
moje touha co tě v srdci hledá..

Lásko , kdybys jen věděl tolik o mé lásce k tobě
bez tebe je to jako umírat pomalu,
jako nosit stíny a bolesti nahoru.
Jako nedýchat,
Chyť můj krk a zadrž tu bolest co škrtí ..
Je to něco jako když miluješ moje děti
bez doteku nejsou, vždyť víš.
Musím se tě dotýkat pořád ,
to je jako ,když pohladím tvou tvou tvář.

A ty řeknš to smíš jen ty, .....
a já řeknu líbej mě všude ,prosím
hlaď mě všude ,kde jen můžeš
kde jen chceš ,ty jsi jen má láska,
aby to nikdy neskončilo ,nikdy lásko
protože jen ty jsi žádoucí ...
a to je fakt opravdu věř mi !!
Autor chamonicka, 08.09.2014
Přečteno 671x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není láska, ale posedlost, ona není kompletní a svůj deficit si doplňuje citovou závislostí na svém milovaném, bude klidně klečet na kolenou a prosit o trochu jeho pozornosti. On však za chvíli začne mít pocit, že tenhle druh lásky ho dusí, začne se vzdalovat, aby se mohl opět nadechnout. Ona bude trpět o to víc, protože ho přece tolik "milovala"

08.09.2014 23:23:09 | Daniela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí