Zamilovaná....!

Zamilovaná....!

Anotace: Jak si připadám bez tebe....

Bloudím v temnotách a mé srdce hoří
jsem sama bez tebe a svět se mi boří
tvé polibky a surová vášeň mi strašně moc schází
moje srdce a mysl klid nenachází
chci zas tvoji divokost a drsné zacházení
a bláznivé půlnoční procházení
toužím po tom oddat se ti celičká
bez tebe připadám si sama a maličká
potřebuju tebe a pevné objetí
stát se na chvíli tvou mladičkou obětí...
Autor Cerna_tajemna, 29.01.2007
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička.

31.01.2007 23:09:00 | Psavec

No na mě tam sou některý slova moc silný,ale jinak mooooc pěkný

29.01.2007 18:46:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí