Za stínem lásky

Za stínem lásky

Anotace: lze ztratit vlastní stín?

Šla.
A šla daleko.
Za stínem lásky.
Neotáčel se.
Nezastavoval.
Jen tiše kráčel
Nebyl důvod se bát.
Nebyl důvod se prát.
Nebylo čeho se bát.
Neměla o co stát.
Nebylo na co se ptát.
Kdo ji měl kdysi rád?
Nechtěl jí po boku stát.
Musel sbohem dát.
Šla dál.
Šla dál a stala se stínem.
Neotáčela se.
Nezastavovala.
Jen tiše kráčela.
Šla sama
v tísnivém dusnu.
Kráčela tiše,
ale její kroky duněly dlažbou.
Očima sledovala chodník.
Nemohla je zvednout.
Podívat se zpět.
Něco zase vrátit.
Není co ztrati?
Není.
Ona už ztratila vše co jen šlo
lásku, život a teď i svůj stín.
Autor Maddean, 29.01.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začínám věřit,že stín se dá ztratit....:)

29.01.2007 18:36:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí