Poprvé

Poprvé

Anotace: .........

Kopečky pod blůzkou ukryté
na svět dychtivě se derou.
Sepnutá je hráz z knoflíků
s jeho prsty drze se perou.

K polibkům ústa dáváš
červeň do tváří vhání.
Všechno chceš zažít hned
tak zní Tvoje tajné přání.

Bez kalhotek hebký klín
napoprvé žádná je nenosí.
Buď mým hříchem nekonečným
pohled Tvůj o něžnosti prosí.

Vlasy sponou hadí sevřené
po jablku z ráje Ti voní.
K dospělosti pospícháš
výměnou za první milování.

Kdo vyvolen snad ocení,
že pravým se pro Tebe stal.
Tělo nedočkavost svírá,
netušíš co bude dál.

Touha daň svou vybírá
ze srdce ráda zaplatíš.
Za světlo lásky poznání
svoje ,,poprvé" nabízíš...
Autor Modrý Adept, 05.03.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí