Na pět východů

Na pět východů

Anotace: Kolik jsi ztratil, kolik máš?

Slzy kapou na polštář.
Je večer.
Všechno spí. Přemýtáš.
Kolik jsi ztratil, kolik máš?
Jak bys to vrátil?
Zamykáš
srdce na pět východů.
Naprosto bez důvodu.
Máš cos chtěl
a dobře to víš,
tohle však žel
nevrátíš.
Několi slov změnilo ti svět
nechtěls je říct?
Bereš je zpět?
Pozdě...
Teď když tady pláču
a slza stéká tmou.
Zpomeň, žes kdy měl lásku mou.
Nevíš kdy přišel ten zlom,
najednou ses probudil a byl v tom.
Komu to říct? Jak se zachovat?
Možná je lepší nikomu to neříkat
ani mě.
Pak se div a nadávej...
lásku na sobě znát nedávej.
Není to bezpečné v téhle době
musíš to prostě dusit v sobě.
Lidi to nechápou a neštve je to
já vím na co myslíš.
Vstávám a slzu utírám
tahle byla poslední.
Nesmysl,
takových ještě bude.
Z toho pomyšlení člověka zebe
a hřeje zároveň.
Na lásku působí odloučení jako vítr na oheň,
chci aby se rozhořel.
Autor Maddean, 29.01.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný,moc se mi líbí jak píšeš

06.02.2007 20:49:00 | mattoni.uz.neni

I mě ukápla slzy,která rozhodně nebyla jediná....melancholická krása...

29.01.2007 18:35:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí