Přál bych si

Přál bych si

Anotace: Přál bych si..

Přál bych si bože přál si
aby mi na okno na vrata
ťukali paprsky znamení krásy
utkané nítěmi ze zlata

Dal bych vše bože dal
za kousek tvojí moci
a milou k sobě přivolal
když pláču pozdě v noci

Autor Percles, 12.09.2014
Přečteno 534x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí