Záchrana

Záchrana

Anotace: Láska je pryč a zbyly jen zvyky...

Bývaly doby, kdy byla jsem stínem
a prázdnota byla mým služebníkem.
Však stačil jeden večer pouhý
a mým světěm konečně zmítaly touhy.

Bylo to jako duha zpod deště
bylo nám přáno a chtěli jsme ještě
víc spolu být a cítit a žít
bláznit a spálit tu vášeň a touhu
víc z toho druhého než ze sebe mít.

Roky nám plynou a duha se ztrácí
dluhy za štěstí teď splácíme vášní.
Tytam jsou doteky a všechny chtíče
kam se kurva poděly od lásky klíče.
Marně se hledáme v společném světě,
snad nedojdem časem k té poslední větě

Nenechme umřít vše, co zbylo z nás
ještě snad stihneme zachránit část.
Bolí to, bolí, jen pomyšlení,
že z nás jsem já a ty
a dál už nic není...
Autor Lucije, 12.09.2014
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, Mademoiselle Drea, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí