V lásce slzy

V lásce slzy

Anotace: 7

Vítr posílá smsku. Propadám se zase do toho stavu.

Srdci telefonát a nic není jako kdysi,zase jsem v rozporu.

 

 

Naivně věřil jsem v Andělské pohlazení.

Ale osudu hry jsou zakletý a na duši....

 

 

Ztrácím se do hlubiny očí další krásný slečny.

Jizvy co bolely a bolí. Já v oceánu bez viny.

 

 

Chtěl jsem na vlnách něhy plout na ostrov vášně.

A zase ta stejná chyba ,proč tu jsou ženy??? Jsem vtažen do beznaděje.

 

 

Na vlnách štěstí a přeci mě to děsí.

Tetování z osudu a kdo cítí mý slzy???

 

 

Tak jako svět okolo svý osy se točí

Tolikrát jsem byl slepý.Tolikrát to bodá a bolí.

 

 

A jsem happy ,ale lásky tony. Zní v okolí

A zrada Anděla ta je nejhorší.........

 

A to srdce stejně bude milující.......

 

 

Autor UNKSON, 13.09.2014
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí