Jediná

Jediná

Anotace: Bez popisu

Den bez tvých neopětovaných citů
je jako den bez úsvitu
každou vteřinu bez tebe vnímám jako minuty
jakoby ty dny pomalu plynuly

zavřu oči, vidím tvou postavu
je to jako být daleko od přístavu
tvůj polibek zůstane navždy na mích rtech
písně o tobě napsané na všech zdech

REF.:
Dej mi šanci ať nemusím cíti tu bolest na srdci
ať v sobě mohu probudit tu nejmocnější emoci
máš v sobě něco co bere dech
slova Miluju tě zůstavají navždy na mích rtech

Si dívka která jediná mi rozumí
dívka která jedním slovem tu lásku probudí
dívka co umí pomoci od starostí
jen s tebou odezní pocit bolesti
chci zpatřit světlo na konci tunelu černého
v tom světle chci zpatřit něco pěkného
Nechci se probouzet s pocitem prázdným
bez tebe život se stává zrádným

REF.:

je to jako běžet sprint bez cíle
bez tebe se mi prodlužuje každá krátká chvíle
každá chvíle je tak dlouhá
i přes všechny ty slova si kamarádka pouhá
u toho světla snad zpatřím něco krásného
snad mě proměníš v kluka šťastného

REF.:
Autor Leny, 13.09.2014
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí