Závislost

Závislost

Anotace: Jsou tam určitě pravopisné chyby,ale nechce se mi to teď řešit, takže se předem omlouvám

Závislost

Nechci být s tebou,
je to splín,
to co mé tělo drží s tvým.

Podejte mi lithium,
vím, že jsem závislá,
přec ale je ta láska tak úlisná.

Podejte mi kyanid,
mé tělo už nechce být tvým.
Závislost je to,
co nutí mě snít.

Podala bych si řešení,
mé srdce už nehce být tvým.
Ale tvé mámení
mě stálé ponouká být tvým
bláznem závislým.
Autor sad_girl, 29.01.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí