Cestovatel

Cestovatel

Anotace: Chodíme jen spolu... a občas i sami po sobě.

Rovně až do rána
padáme bez lana.

Kolik let stačí,
než zemřeme v pláči?

Rozcestí bez značek
s bezpočtem zatáček.

A po tvém boku
už spěchám sto roků.

Věčně mým poutníkem
co šlape tam, či sem
vždy po mém břiše...
pak necháš se slyšet,
že děláš to z lásky!

Když češeš mi vrásky,
věrně čekám.

Na cestu… někam.
Autor Megan, 15.09.2014
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i cesta muze byt cil ;)

19.09.2014 11:13:48 | James Libustka

ale zdá se, že to takhle klape, není-liž pravda ?

18.10.2014 23:38:24 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí