Nejsem sama, jsem s tebou...

Nejsem sama, jsem s tebou...

Anotace: Ráda píšu slaďáky...

Bloudím v tmě nekonečné,
kterou zdobí krystalky vody,
jenž nám smáčí vlasy.
Jediné, co vidím je
prázdnota mé zoufalé mysli.

Víš jaky z temnoty mám
strach, když jsem sama.
Cítím tve paže okolo mých
ramen a z tvé blízkosti
se mi podlamují kolena.

Otáčím mírně hlavu a
viďim tvé uklidňující
oči, které mě poutají
k tobě.

Doufám, že s tebou zůstanu.

Chci s tebou prožít celý život.
Autor Laven De Brig, 15.09.2014
Přečteno 449x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, Gabriela Green, jitka.svobodova, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí