Pocity ze samoty

Pocity ze samoty

Anotace: Hlodání samotou

Cítím v sobě zklamání,
co přetrvává a nahání,
mi strach a husí kůži,
jako by mě probodaly noži.

Už nechci cítit tyhle pocity,
se zblázním ze samoty!
Nemám koho milovat,
tak co mám dále malovat?
Už nemám pro koho žít!
To je jako bych neměl co pít.

Nejspíš budu nadále snít,
že jednou nejdu a budu mít.
Radost z toho dlouhého čekání ,
trpělivost růže přináší!
Autor Gany, 29.01.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprostá nádhera.....takové pocity sem zažívala a ta básnička je věrohodně zachycuje.....až se mi zní málem vrátili:)

29.01.2007 18:33:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí