Konec jedné lásky

Konec jedné lásky

Anotace: Jednou všechno končí...a časem něco nového začíná...neztrácím naději.

 

Odešel jsi a já plakala,

Zazněly v dáli neslyšné kroky,

Několik nocí jsem nespala,

Shořely vzpomínky na ty tři roky.

 

Tvé příjmení je lásky zrada,

Nechci už vyslovit tvoje jméno,

Na prsou jsem si hřála hada,

Závojem zapomnění je všechno zahaleno.

 

Tak odejdi a nech mě být,

Mé city k tobě mě opustily,

Nechávám tě odejít,

Proč bychom se dál hašteřili.

 

Už necítím žádnou náklonnost,

Jsem smířená sama se sebou,

Zmizela veškerá nevinnost,

Osamnělá rána me u srdce nezebou.

 

To co jsem s tebou prožila bylo nádherné,

Ale po všech přísahách jsi zrádcem ty,

Možná to bylo všechno záměrné,

Ze společných plánů zbyly jen siluety.

 

Vzpomínky nikdy nezmizí, jen pohasnou,

Nelituji ničeho co jsem udělala,

I když budoucnost mám nejasnou,

Čas odvál to, co jsem ti šeptala.

 

Nesnášela jsem ty věčné hádky,

Díky za krásné chvíle co jsi mi dal,

Nechci nic vrátit zpátky,

Už se neohlížím a jdu dál.

 

Oba jdeme svou vlastní cestou,

Naše kroky se již nezkříží,

Nové květy na loukách kvetou,

Nedostanu se do stejných potíží.

 

Všechno jednou končí, tak už to bývá,

Odejdi a mě nech mou cestou jít,

Kdo ví, co se za obzorem skrývá,

Já nový život začínám žít.

Autor Naylit, 16.09.2014
Přečteno 628x
Tipy 5
Poslední tipující: střelkyně1, Sendevka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu už neplakej,určitě za to nestál,ale ta básnička ano,moc hezky se mi četla:-)

17.09.2014 16:07:02 | střelkyně1

Díky, ne ten za to nestál, jen mě posunul kousek dál a teď už jsem zase šťastná :)

18.09.2014 20:49:46 | Naylit

dobře děláš a máš za to ST***....nikdo ti nestojí za to, abys plakala

16.09.2014 23:17:29 | jitka.svobodova

Moc děkuji, to jsem o něco později pochopila a teď už je zase směju. Myslím že jsem jen víc získala než ztratila :)

17.09.2014 12:09:51 | Naylit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí