Dívka ze snu

Dívka ze snu

Anotace: bez popisu

Dívka ze snu

Na žádnou holku teď nemyslím
všechny nabídky přehlížím
čekám až najdu tu pravou, poznám ji podle očí
poznám ji až jiskra mezi námi přeskočí
už nechci dětskou lásku pouhou
už chci holku na dobu dlouhou

až tě uvidím, poznám tu pravou chvýli
seberu zbytek odvahy a síly
až tě uvidím bude to znamení
tím ukončím bolest a trápení

Ref.: chci smazat vše špatné co jsem v životě musel zažít
chci aby si byla anděl co mě bude navždy střežit
chci abysem mohl stebou krásné věci prožít
chtěl bych tě objímat
o tvé koníčky se zajímat
chtěl bych tvé problémi a starosti řešit
a na další den stebou se těšit

čekám na tu chvíly až tě mé oči zpatří
budeš jak anděl stou svatozáří
až na mě poprvé promluvíš
mé city k tobě probudíš
až budeme spolu jen já a ty
chytím tě za ruku a políbím tvé rty
v tu chvíly budu vědět že ty si ta krásná bytost
co do života mi vrátí barvy a sytost
zahojíš rány z kterých krev tekla
a osvobodíš mě z toho životního pekla

zatím to není reálný, zatím je to jen noční snění
čekám až se to kamarádství na lásku změní
jen ať už skončí ten život v křeči a bolesti
ať už se tu objevíš a probudíš ten pocit radosti

Ref.:
Autor Leny, 17.09.2014
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Mimao, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řekla bych že dost dobrý .. a hlavně hezky zpracovaný ale přesně pozor na chyby ...

21.09.2014 16:47:08 | Mimao

snažimse psát co nejlíp ty texty....je mi 13 a chtěl bych se tím živit...tak uvidíme :)

27.09.2014 10:33:33 | Leny

Až na ty hrubky je to krásné, jen tak dál :) ... "chvýli"=chvíli, "problémi"=...y, "zpatří"=spatří, "stou"= s tou a prostě přečti si to po sobě sám a nebo to dej na starost wordu :-D

17.09.2014 22:38:30 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí