Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Stydím se ti říct jak to je že s citama bych vyrazil znova do boje Skusit jestli bys mohla...

Stydím se ti říct jak to je
že s citama bych vyrazil znova do boje
Skusit jestli bys mohla být zase moje
co když mě odmítneš
koukneš na mne a odlítneš
ani nevíš jak moc Tě Miluju
teď už jen tiše umírám
a našeho rozchodu lituju

Ref.:
Bez tebe nepřežiju ani den
bez tebe nemůže být žádný krásný sen
bez tebe je nudné žít
bez tebe mohu jen snít

O tobě se mi zdá každý sen
Myslím na tebe přes noc i den
deprese se znova vrátily
i společné vzpomínky co sme stratily
vzpomínky z rána i noci
promiň, láska mne má v moci

REF.:

od chvíle co si stála u toho podchodu
vím že si ta pravá, nepřemýšlel sem o rozchodu
jsi dívka mích snů
bez tebe nevydržím ani pár dnů
u tebe znova to skusím
Miluju tě, věř mi prosím

REF.:
Autor Leny, 21.09.2014
Přečteno 541x
Tipy 1
Poslední tipující: Mimao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný ... opravdu a podle mě hodně procítěný ... pokračuj :)

21.09.2014 16:39:34 | Mimao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí