TAJEMNÁ

TAJEMNÁ

Anotace: Vzpomínáš...?

 

Úsměv stálý zdobí Tvou tvář…

Co skrýváš za ním

povíš mi

či tajemství si ponecháš?

Když pohlédnu

do Tvých očí

hledám a pátrám

až hlava se točí…

Nenacházím Tvého osudu

tu správnou nit,

však přesto -

nemusí se vždy vše vyplnit…

Hledíš na mě

snad s otázkou

zda neskončí to

jen krátkou procházkou

a pak už nic…

Já v odpovědi chci Ti toho

tolik říct´…

Jen slova pravá

není lehké najít,

taková, co hladit mají nitro Tvé,

ne ranit…

Když pomůžeš mi -

budu rád…

Zkus se mě sama ptát…

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 22.09.2014
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucucu, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí