ty oči

ty oči

Anotace: je to o něčem co potkává většina z nás, ale někdy nemá odvahu, nebo si prostě myslí: ,,Můj další velký omyl"

Ty oči
Ty oči, co mě zahlédly.
Ty oči, co vidět nechtěly.
Ty oči, které vídávám,
Ty oči, které hledávám.
Ty oči, které ohněm planou
a mé starosti odvanou.
Ty oči, co tu pro mě byly,
ve správný čas a správnou chvíli.
Jeden pohled, to mi stačí
a mé srdce ví, kam patří.
Ty oči, co se usmívají,
o mě však ani nezavadí.
Tyhle oči já mám ráda,
jsem však bez nich velmi sama.
To my ale nevadí,
když mě ten pohled zachrání.
Autor Mitsuko, 23.09.2014
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí