Měla jsi mi to říci

Měla jsi mi to říci

Anotace: ...

proč jsi mi to neřekla
že já jsem tvým neštěstím
proč jsi mi to neřekla
že já tě trápím
proč jsi mi to neřekla
ať táhnu do háje
proč si mi to neřekla
že ten led taje
proč jsi mi to neřekla
že jsem tím co ti ublížil
proč jsi mi to neřekla
že jsem to zkazil
proč jsi mi to neřekla
že já jsem ten zmrd
proč jsi mi to neřekla
abych přivítal smrt
proč jsi mi to neřekla
já šel bych dál
proč jsi mi to neřekla
já bych s klidem umíral
Autor Mirusek, 29.01.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí