JAK POVĚDĚT TI

JAK POVĚDĚT TI

Anotace: Jak povědět...

 

Jak povědět Ti vše,

co mou hlavu tíží...

Jak povědět Ti

abych neublížil,

že končí už pomalu

období léta,

kdy naše motýlí těla

se k sobě slétla...

 

Jak povědět Ti,

že už není vše jak bylo,

nic nám

z naší lásky nezbylo...

Mizela pozvolna,

nikdo jí nebránil,

tak v nadějích mylných

jsem Tvou něhu ztratil...

 

Jak povědět Ti,

když hlas zadrhává,

že nerostou květiny

tam kde bují tráva,

že tam kde jsou dva

není jen jeden...

Skončilo léto -

nastává leden...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 24.09.2014
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, jitka.svobodova, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí