Vždy-navždy.., pamatuješ???

Vždy-navždy.., pamatuješ???

Anotace: ."Jediný, co chci, je s Tebou umřít!Až pomine náš čas tady na zemi, také v nebi Ti podám svou ruku..!"..Péťo, už taky nic jiného nechci!!!

Přivírám oči..

Vždy tu bude cítit ta Tvoje..
...vůně
vždy tu budou ty doby,
kdy si se tulil na pohovce..
...jak slůně!

Vždy tu budem prostě MY...
..Já a TY...
vždy tu bude náš čas!
Nehodlám spát v náruči...
...samoty!

Vždy tu bude ta moje...
...víra...
vždy tu bude kus žalu,
že stále miluji...
...nepopírám!

Vždy a navždy tu bude cosi...
..pro nás, pro mě..??
"Navždy"..slýchala jsem kdysi,
já stále si lžu...
a navíc vědomě...

Vždy tu budu kvůli TOBĚ já..
...a chci být..
vždy tu budu bláhově stát..
než zas budu Tvým důvodem žít..
..a neumřít......, pamatuješ???
Autor Niké, 29.01.2007
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí