Růže v tvých očích

Růže v tvých očích

Anotace: ,,,,,,

Ty spíš
a já se dívám do tvých zavřených očí
Pozoruji v nich lásku a strach
Kdysi se jen smály,
to byly děti malý
tak snad nebude krach…
Odrostlé dítě je větší starost
snad všechny trable jsou za námi
Než se probudíš
natrhám růží
až dosníš ucítíš
jak jejich vůně se šíří
a tvé oči zase zazáří štěstím
Autor v.hercik, 28.09.2014
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí