peří

peří

Anotace: o pomíjivosti vzpomínek-myslíme, že jsou věčné...ale...

v peří roztrženého polštáře
seděla na zemi
a sbírala -každý kousek
bílého hedvábí...
každé peříčko svých křídel...

snažila se pochytat
nostalgii
a vzpomínky, které odnášel vítr
snažila se zastavit...
koloběh...

snažila se rozpomenout.
na to nic předtím a potom...
marně...
stále sedí a čeká...
věčnost času...
na mě...až přijdu...
a až bude moct pochytat mé peří
které potom přidá do nového polštáře...

na němž budou spát nové sny.
Autor Gwladus, 29.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ;-)
Roboti říkají něco o LAButím peří... ;-D

30.01.2007 20:44:00 | Levandule

Přeji pěkné sny ;-)

29.01.2007 23:16:00 | ona

já taky choulím svůj polštář v obětí...
to aby sny neulétly
a abych je skryla...
...protože jsou .zatím. jen moje;)

moc hezká a beze slov snivá...

29.01.2007 21:13:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí