Vím

Vím

Anotace: že víš

Vytéká mi z očí, uší, ze rtů
plazmatu žluť, jiné nic nemám
uvnitř, ten vtip nejspíš není k žertu
kdekdo z uf lig mě řadí k šelmám

pohrdám technologiemi všemi
od a do zet, kompjuterní šou
je nano fejk před trueware bouřemi
dál čtu jen to, co rtěnky píšou

v magnetické nádobě mé tělo
našlo se, má radiační pásy
od slunečních větrů se zardělo
už to víš, blýská se na časy
Autor Petbab, 29.09.2014
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: MARKO, Akrij8, Pamína, enigman, Amonasr, Rozina, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně...

30.09.2014 00:23:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí