Když jdu spát

Když jdu spát

Anotace: když jdu spát a ty tu nejsi..

Když jdu spát
a Ty tu nejsi,
srdce se brání,
je jako v kleci.
V kleci, kde najíst
nikdo mu nedá.
Jak myška šedá,
co pána svého hledá.
Jen stíny tančí
po stěnách,
jako když na zeď
se hází hrách.
Žádná ozvěna,
žádné slitování.
Nikdo nevztáhne ruku
s prosbou
Buď se mnou, má paní!
Jen chlad v blízkosti
horkého těla.
Zbyteček touhy,
kdy mysl se chvěla.
Slaná krůpěj na polštáři,
nechce se mi smát.
Když jdu spát...

Sama, bez Tebe.
Autor Jiřina, 29.01.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí