Zapomenout ....

Zapomenout ....

Anotace: loučení ...

Sbírka: Maličká L

Byli jsme jedno horké tělo, já a Ty,

co bylo včera, dneska však už neplatí,

vylétnout s Tebou tam k nebeské výši,

malý, ukrytý maličký ve Tvé tajné skrýši.

 

Dříve bývali jsme dvě zapletená nahá těla

tak jsem to chtěl já, tak jsi to i Ty chtěla.

Však nevíš ani jak moc Tvé ztráty líto je mi,

Po tvářích stékají horké slzy přímo k zemi.

 

Celičkou celou chtěl bych Tě zuřivě zlíbat,

nejsladší tlapky, bříško, každý Tvůj tajemný kout,

na rtech Tvých úsměvy lásky po čase vídat,

chtěl bych, však nemohu na Tebe zapomenout.

Autor lovelorn, 03.10.2014
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí