Srdce bije

Srdce bije

Anotace: Když to srdce neustojí...

Dech ti těžkne
srdce bije
zatím křik tvůj
bití kryje,
slyšíš jenom
křik v tvé hlavě
než ses nadál
ustal ladně
spí snad srdce
v hrudi tvojí
odpočívá
snad se hojí
dere krev svou
z těla ven
je to srdce
velký sen

Autor BleakCry, 03.10.2014
Přečteno 453x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí