Proč pláče?

Proč pláče?

Anotace: loučení, smutek a otázky ...

Líbám Vás, paní dlouze na dlaně,
ret Váš chutná tak sladce, ne planě.
Líbám Vás, paní dlouze na tváře,
a umírám pro Vás ve stínu oltáře.


Líbám Vás, paní dlouze na oči,
srdce mé za Vaším vyskočí.
Líbám Vás, paní dlouze na vlasy,
proč jen pláčete paní, proč asi?


Proč pláčeš má paní nachová,
neboj', má vzpomínka zachová,
jak líbal jsem Tvé ruce, oči
a kreslil Ti prstem na obočí.

Autor lovelorn, 04.10.2014
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, jitka.svobodova, VEDz RVAHEs, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí