Co jsi to jen napsala?

Co jsi to jen napsala?

Anotace: loučení ...

Sbírka: Maličká L

Před polibkem napsala si tuší,
na dlaň větu, kterou nyní čtu si.
Před polibkem napsala jsi krásně,
větu, která rozedírá dásně.

Před polibkem šeptala jsi věty,
které boří vnitřní moje světy.
Před polibkem šeptala si tiše,
větu, kterou jen já mohl slyšet.

Před polibkem napsala si tuší,
na dlaň větu, která hřeje duši,
větu, která sluncem žhavá je,
větu, že paní má mě miluje.

Autor lovelorn, 05.10.2014
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Decaturka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice se mi líbí...těším se na další báseň....ST

05.10.2014 12:36:51 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí