Milenka

Milenka

Anotace: - - -

 

nahá leží v zákoutí tmy 

a bosými kroky

nedočkavě poslouchá

stejně svlečené ticho

černé jako hlína

neřestné jako prsty

někde v hloubce klína

než hrdlo tuhle hloubku

jejím hlasem vykřičí

aby ráno tiše mohlo vejít

 

ještě měla zavřené oči

a první ptáci už otevřeli nebe

rannímu rozbřesku

 

světlo se vrací

ale dobře skryté noci

není do stesku

 

nahá sedí na židli

obléká se

a plachými kroky

odchází

aby za ním opět

mohla přijít

se smyslným tělem

zrovna jako ta noc

nevěrná a žárlivá

zároveň

Autor josuatree, 05.10.2014
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: knihomolka, Kett, Malá mořská víla, AndreaM, Jort, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí