Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Bez tebe, pro tebe. Je mi zima přes to, že slunce svítí i bez tebe.

 

Zavři svý oči,
zase vychází paprsky slunce
pociť to teplo,
je to něco, jako když hřál jsem tvý ruce.

 

V posteli usínám sám,
už nelze poslouchat tvého srdce bití
náš vztah zpřetrhal se rychle
tak snadno,
jako špulka s černou nití.

Autor Pučik, 05.10.2014
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Piví, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí