Řeknu Ti

Řeknu Ti

Anotace: touha ...

Sbírka: Maličká L

Řeknu Ti, co neřekl jsem ještě jiné ženě,

Jaký cit jen k Tobě stále mne to žene?

Uchýlit se v klínu Tvém a do náručí,

Zůstat tak už navěky, uchýlit se do područí.

 

Řeknu Ti, co neřekl jsem ještě jiné ženě,

Ach ano, láska je to, co k Tobě mne tak žene,

Řeknu Ti, co Tě doufám polichotí,

ruku mi dej a staň se mojí chotí.

Autor lovelorn, 06.10.2014
Přečteno 508x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další nádherné dílo :)

16.10.2014 19:00:21 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí