Kaštany

Kaštany

Anotace: Podzim je moc inspirující období :)

Sbírka: IntimListy Kateřině

Chtěl bych ji potkat

až se i kaštany podzimem unaví

až se i cesta sama zapráší

a sivý večer s mým městem splyne.

 

Chtěl bych ji spatřit

a přestože mé oči travou se zalejí

a s kolejemi běží do vlčích máků

Stále je v podvědomí přítomna.

 

Chtěl bych ji líbat

až krejčí utká ji pel a zlatník zlat

a až se ukáže, že podzim pravdu měl

až bude sedět v barevném listí.

 

Až tohle všechno ucítím

chtěl bych ji milovat.

 

Autor Zasněný básník, 07.10.2014
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí