Vločky

Vločky

Anotace: loučení

Sbírka: Maličká L

Sněží a padá sníh na řasy
Proč taje, řekni proč asi ?
Taje a stéká po tváři
Jak slza vpíjí se v polštáři

Vločky mění se na řasy
Kdy přijdeš ? Snad brzy
Líbat mé mokré tváře
A plakat do polštáře

 

Déšť má milá padá Ti na řasy,

Proč pláčeš, řekni, proč asi?

Smutek a bol, přetěžké loučení,

Tvůj milý mizí na věky pod zemí.

 

 

Autor lovelorn, 08.10.2014
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí