pravá tvář milujících

pravá tvář milujících

Anotace: slza šestá

*

v ponurých ulicích
a špinavých popelnicích
na kočičích hlavách
kde ženy lehkých mravů
opřeny o šedé zdi
zašlápnou podpatkem
nedopalek cigarety
padající mřížovými dveřmi
do kanálů stoky neštěstí
nad pustostí dalšího rána
v opilém mlžném oparu
postávající
kterým se muži tak rádi posmívají
a přitom je tak chtějí
když opřu hlavu
o tvé rameno
a spousta slz
propukne v pláč
a nazvu tvoje děti
svými dětmi
to je ta pravá tvář
milujících

*

Autor střelkyně1, 08.10.2014
Přečteno 410x
Tipy 22
Poslední tipující: bogen, Mistym, básněnka, terezčinapřezdívka, Frr, Pamína, enigman, Akrij8, Aida, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych nijak netruchlila...ani nad nedopalky
natož pak nad stokami

jsou milující jenom sami?

18.10.2014 22:49:18 | básněnka

jé hele nedopalek...

09.10.2014 00:45:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí