Zvoneček

Zvoneček

Anotace: radost, láska, zamilovanost

Sbírka: Maličká L

Ty jsi můj zvoneček, co ráno zvoní

se srdcem hrneček, láska v něm voní,

Ty jsi má panenka v objetí vonící,

vášnivé doteky do srdce bijící.

 

Ty jsi můj zvoneček, co ráno zacinká

Ty jsi má radost, hluboká vzpomínka,

Ve tváři úsměv, korálky zářící,

vlhké polibky na tváři pálící.

 

Ty jsi můj zvoneček, hřejivý smích,

Ty jsi mé sluníčko, ty jsi můj hřích,

Tvůj úsměv mně navždy polapil,

životem svým bych za něj zaplatil.

Autor lovelorn, 09.10.2014
Přečteno 508x
Tipy 5
Poslední tipující: MARKO, Lioness, James Libustka, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí