Proxima

Proxima

Anotace: láska na dálku

Nevím, že víš, co já nevím
co já vím, ústa mám chladná
umím být natolik nesvým
nakolik jsi mi záhadná

Proxima, s polibky nocí
unášíš mě k sobě v spánku
pamatuji si rty vroucí
jinak nic, paměť z líbánků

hvězdných mít kompletní nelze
nadsvětelné mžiky smažou
nadbytek vjemů, posléze
odpovídám nač se tážou

růžově-rudá, táž Tvoje
ústa, jež jakkoliv v dáli
jsou mi nejbližší, tak to je
nepochopitelně pálí

tuším jak první nesmělá
je nebeská láska naše
nevím, zdali sis´ neměla
vybrat blíž.. dál mlčí plaše
Autor Petbab, 10.10.2014
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Aida, Jort, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí