Hvězdy

Hvězdy

Anotace: alegorie

Sbírka: Maličká L

Kolik jen hvězd na nebi v noci se třpytí,

ale pouze dvě z nich k sobě vroucně se linou,

jako by chtěly na věky stát se hvězdou jedinou,

horoucí lásku svou vyjeví v společném bytí.

Autor lovelorn, 11.10.2014
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí