Vášeň

Vášeň

Anotace: No...prostě...nevím, co na to říct

Tvůj horký dech na tváři,
jižní vítr, který mě ovívá,
příjemně hřeje a
odnáší mě do míst, kde
slunce nezapadá.

Neber za špatné, že chci
se ztrácet v tvých očích,
barvou připomínající
běh koně po louce, s nímž
ti smutek z tváří se vytratí.

Nech mě, prosím ochutnat
chuť tvých rtů, chci prožívat
to souznění v každé vteřině.
Dotek, jenž v paměti zůstane
napořád, jak láska, co k tobě
cítím a nikdy neztratím.

Cítím, tvé ruce na své kůži,
tak něžne, citlivé přesto
vášnivé pohlazení na těle.
Doufám, że to není sen.

Autor Laven De Brig, 14.10.2014
Přečteno 981x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, Martin_Beneš, Básník Karel, Hůdy, piťura, tato22, knihomolka, Akrij8, Zasněný básník, A42, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dochází mi dech, když čtu tvoje verše... jsou překrásné :)*

02.11.2014 14:54:06 | Zasněný básník

Děkuju ti .)

02.11.2014 14:55:33 | Laven De Brig

na to se nic říkat nemusí...to se dá jen užít...

15.10.2014 11:47:53 | enigman

:)

15.10.2014 14:56:12 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí